zondag, 3 maart 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagBlok: "Boos? In ieder geval echt teleurgesteld"

Blok: “Boos? In ieder geval echt teleurgesteld”

John Blok zag Scheveningen op zaterdag met 0-3 onderuit gaan tegen VVOG. De trainer liet zich na afloop van het duel teleurgesteld uit voor de camera van Omroep West. Hij nam ons onder andere mee naar de tegengoals.

Teleurstelling

Boos was Blok niet echt. “Boos? in ieder geval echt teleurgesteld. Ik kan er honderd keer voor waarschuwen dat na een hele goede wedstrijd je even scherp moet zijn in de volgende wedstrijd. Dat waren we in de eerste helft absoluut niet. Die dingen gebeuren tot in het hoogste niveau, dat heb je vorige week ook in de Eredivisie kunnen zien. Wij hebben dat niet voor elkaar kunnen krijgen. Als je dan ziet hoe je die doelpunten weggeeft in de eerste helft… Bij die eerste worden we ook niet geholpen, want dat is gewoon een overtreding op het middenveld. Maar dan nog vind ik dat we hem sneller kunnen spelen. Bij de tweede staan we met acht man voor de bal, terwijl je weet dat zij er razendsnel uitkomen en zij ook een levensgevaarlijke spits hebben die erop loert. En die derde is gewoon een standaardsituatie die we ongeveer uitgetekend hebben op het bord, dat heeft gewoon met scherpte te maken.”

Het complete interview met John Blok

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD