woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieBlok blij met verjongd Scheveningen

Blok blij met verjongd Scheveningen

SVV Scheveningen deed afgelopen seizoen lang mee om de bovenste plaats in de Derde Divisie Zaterdag, maar veel blessures zorgden ervoor dat de formatie van John Blok moest afhaken. Komend seizoen begint de coach met een flink verjongde selectie.

Nieuwe energie
Zo zijn Michael Ros, Sandro Calabro (beiden gestopt), Jordy de Bruin (Forum Sport) en Ricardo Samoender (SteDoCo) verdwenen uit de selectie. Daar kwamen vooral jonge, talentvolle spelers voor terug: ,,Het zijn jonge, talentvolle gasten. Werken met zulke jongens geeft mij ook weer nieuwe energie. Dat de nieuwe spelers nog niet gewend zijn om 34 wedstrijden op derdedivisieniveau te voetballen is een punt van aandacht”, zegt Blok in het AD.

Zoeken naar aanvaller en verdediger
De selectie lijkt, net als vorig seizoen, aan de smalle kant. Blok zou er graag nog twee spelers bij hebben: ,,De komst van een extra aanvaller en een linksbenige verdediger juich ik zeker toe. Alleen moet dit wel financieel haalbaar zijn. Zolang de kern van deze groep fit blijft, maak ik mij nergens zorgen om. Dan is dit een prima selectie.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD