Volg ons

Cambuur Leeuwarden

Bloedeloze 0-0 bij RKC Waalwijk – Cambuur

Bloedeloze 0-0 bij RKC Waalwijk – Cambuur

RKC Waalwijk en Cambuur hebben vanavond met 0-0 gelijkgespeeld. Veel viel er niet te beleven in het Mandemakers Stadion.

 

RKC Waalwijk – SC Cambuur

Je hebt weleens van die wedstrijden waarin er vrijwel niets gebeurd. RKC Waalwijk tegen Cambuur was er zo’n één. Daar kwam dan ook nog bij dat de fanatieke aanhang van RKC uit protest thuis bleef. Na twaalf minuten kreeg Cambuur de eerste kans van de wedstrijd, maar Daniël Crowley was onfortuinlijk. Hierna gebeurde er zo’n twintig minuten vrijwel niets. Vlak voor rust kregen beide partijen nog wel wat kansjes op de openingstreffer, maar gescoord werd er niet. Na de thee kregen de Waalwijkers via Gigli Ndefe een grote mogelijkheid, echter werd een slippertje van Robert Schilder niet afgestrafd. In de 70e minuut werd het publiek enigszins wakker geschud, want RKC’er Ingo van Weert moest er met rood vanwege een overtreding op Crowley. Een wel een erg zware straf volgens velen. Cambuur joeg met een man meer nog wel op de overwinning, maar gescoord werd er niet meer.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Cambuur Leeuwarden