Volg ons

Tweede Divisie

Bliksemstart helpt De Treffers langs Rijnsburg, VVSB knokt zich naar punt tegen ‘versterkt’ Jong Sparta

Bliksemstart helpt De Treffers langs Rijnsburg, VVSB knokt zich naar punt tegen ‘versterkt’ Jong Sparta

De Treffers heeft een zeer welkome zege geboekt op Rijnsburgse Boys. VVSB wist op karakter een punt te bemachtigen tegen Jong Sparta.

De Treffers – Rijnsburgse Boys
Na drie nederlagen op rij kon De Treffers wel een opsteker gebruiken. In dat opzicht kwam het eigen doelpunt van Rijnsburgse Boys al na twee minuten zeer gelegen. De treffer schudde de Uien niet wakker, want na een kwartier werd het 2-0 toen Pim Balkestein kon inkoppen. Voor rust had de score zelfs nog verder kunnen oplopen, maar de Groesbeekers waren mild voor de bezoekers. Pas vlak voor rust viel de eerste kans voor Rijnsburg te noteren met een schot van Bram Ros. Na rust zette het spelbeeld zich in feite voort. De Treffers was de gevaarlijkste ploeg, al zorgde het inbrengen van Frank Tervoert wel voor wat kansjes. De spits gaf als invaller opnieuw zijn visitekaartje af door een kwartier voor tijd de 2-1 te maken. Het was echter niet de opmaat naar een ommekeer, want in de slotfase besliste de ingevallen Khalouta het duel met de 3-1.

VVSB – Jong Sparta
De druiven waren zuur voor VVSB vorige week op bezoek bij GVVV toen het een voorsprong uit handen gaf en alsnog verloor. Dat de komst van Eric Meijers voor nieuw elan heeft gezorgd bleek ook tegen Jong Sparta. Al na een minuut was het raak via Tommy Bekooij. Halverwege de eerste helft nam Jong Sparta echter de leiding over toen Elayis Tavsan binnen twee minuten raak schoot voor Jong Sparta, dat met een behoorlijk sterke selectie naar Noordwijkerhout was gereisd. Een kwartier voor tijd knokte VVSB zich naar de gelijkmaker, gescoord door Sven Verlaan. Dat zou tevens de eindstand zijn: 2-2.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie