dinsdag, 5 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieBlijven ONS Sneek en Jong Groningen foutloos in de tweede periode?

Blijven ONS Sneek en Jong Groningen foutloos in de tweede periode?

Naar mate het seizoen vordert moeten steeds meer clubs schaken op twee borden. Natuurlijk zal elke trainer zeggen dat hij elke wedstrijd wil winnen, maar feit is dat een goede serie op het juiste moment net wat waardevolle kan blijken. Bijvoorbeeld als er een periodeticket te verdienen is.

Stabiel
Koploper Jong Almere City mag dan zoals de naam weergeeft jeugdig zijn, de Almeerse talenten presteren tot dusverre uiterst stabiel. Vier punten bedraagt de voorsprong op Spakenburg, tien zelfs op Jong FC Groningen. De Blauwen zullen uiteraard nog lang niet de handdoek gooien als het gaat om het kampioenschap, maar voor Jong FC Groningen beginnen er reeds andere belangen te spelen.

Periodestand
ONS Sneek en Jong Groningen gaan namelijk aan de leiding in de tweede periode. Weliswaar zijn er pas twee duels gespeeld, maar toch. De actuele stand kun je hier vinden. Voor beide ploegen is winnen dan ook het devies. ONS Sneek lijkt op papier een goede kans daarop hebben, want het ontvangt Magreb ’90 dat pas 5 punten sprokkelde. Het is wel de vraag of de Utrechters het seizoen gaan afmaken, gezien de recente geluiden. Jong Groningen heeft een heel wat lastiger karwei, namelijk uit bij VVOG. Arbiter daar is de heer Puts (foto).

De aangestelde scheids- en grensrechters in speelronde 15:

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD