zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlClubsQuick BoysBlijdschap overheerst bij realistisch Quick Boys

Blijdschap overheerst bij realistisch Quick Boys

Quick Boys staat aan de vooravond van een historisch seizoen. Niet alleen viert men op Nieuw Zuid de rentree op het hoogste niveau, de club viert in 2020 ook nog eens het honderdjarig bestaan. Tijdens de persavond in de aanloop naar dit seizoen toonde voorzitter Bart van Kruistum zich blij en trots, maar was hij ook realistisch. ,,Wij dromen van een plek in het linkerrijtje.”

Na de opening van voorzitter van Kruistum was het woord voor trainer Edwin Grunholz en een drietal spelers (Jeffrey Ket, Mohamad Mahmoed en Tommy Bekooij). Daarin bevestigden de spelers dat hun wens met betrekking tot het verhogen van de trainingsintensiteit en een duidelijker speelstijl met het aantrekken van Grunholz was ingewilligd. Tommy Bekooij benadrukte het verschil in kwaliteit tussen de Tweede en Derde Divisie en Mahmoed zag daarin de uitdaging voor zijn ploeg. ,,Wij zullen moeten laten zien dat wij in de Tweede Divisie thuishoren.”

Na de algehele persconferentie gaf Jeffrey Ket in gesprek met voetbal247.nl aan dat hij de onderlinge verhoudingen lastig in te schatten vond. ,,Als we iedereen een keer gehad hebben, kunnen we een goede inschatting geven over waar we staan, maar elke wedstrijd zullen we er moeten staan,” stelde Ket, om vervolgens met vertrouwen af te sluiten. ,,Wij kunnen het iedere ploeg lastig maken.”

,,We kunnen ons met deze groep handhaven met aanvallend spel met passie en strijd,” bevestigde trainer Grunholz de visie van Ket. De Haagse hoofdtrainer stelde verder dat de dynamiek van de club Quick Boys hem niet onbekend was. ,,Maar ik kijk vooral naar de relatie met mijn spelersgroep en staf. Dat zijn de mensen met wie ik werk en moet presteren. Niettemin vind ik hartstikke leuk dat het zo enorm leeft hier.” Dat die beleving ook kan omslaan in druk op het moment dat het minder gaat, besefte Grunholz zich terdege. ,,Uiteindelijk draait alleen maar om zoveel mogelijk winnen en als dat niet lukt op de manier waarop wij het graag willen, doen we dat op een andere manier. Je visie en speelstijl moeten geen kabel om je nek worden,” aldus Grunholz, die ten slotte aangaf dat het nu wel mocht gaan beginnen. ,,Het belangrijkste is nu om iedereen fit naar volgende week te krijgen en ons voor te bereiden op de eerste wedstrijd tegen Noordwijk. Ik merk ook in de groep dat de voorbereiding wel lang genoeg heeft geduurd. Ik heb zin om weer om het “echie” te spelen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD