Volg ons
Daan Blij Excelsior Maassluis

Tweede Divisie

Blij eindelijk terug bij Maassluis: “Hij heeft iets extra’s”

Blij eindelijk terug bij Maassluis: “Hij heeft iets extra’s”

Daan Blij heeft na ruim een jaar revalideren van een kruisbandblessure eindelijk zijn rentree in de basis van Excelsior Maassluis kunnen maken. De 23-jarige speelde voor het Rotterdamse Excelsior en keerde terug naar Maassluis. Een jaar lang keek hij toe hoe de Tricolores succes op succes vierden.

Gemerkt hoe warm deze clubs is

“Juist in die periode merkte ik hoe warm deze club is. Ik werd overal bij betrokken en voelde me zonder speelminuten onderdeel van de groep een het succes. Dankzij de steun van de mensen om mij heen, maar ook zeker vanuit de club, ben ik er bovenop gekomen”, zo vertelt Blij in AD/Rotterdams Dagblad.

Aan de bal hartstikke sterk

Tegen HHC Hardenberg stond hij zaterdag voor het eerst in de basis en trainer Jeroen Rijswijk is direct lovend. “Aan de bal is hij hartstikke sterk. Hij geeft een aantal keer een steekbal die anderen gewoon niet hebben. Ik wil andere spelers niet tekortdoen, maar hij is een specifieke nummer tien. Hij heeft iets extra’s.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie