Volg ons

Eerste Divisie

Bliek doet oude club pijn: ‘Dit is een gestolen overwinning’

Bliek doet oude club pijn: ‘Dit is een gestolen overwinning’

Uitgerekend tegen zijn oude club FC Dordrecht gaf Julius Bliek zijn visitekaartje af. Hij maakte als stormram de late gelijkmaker voor Go Ahead Eagles, waarna Pieter Langedijk zelfs voor een Deventer zege zorgde.

,,Plan C trad vanavond overtuigend in werking. Ballen voor de goal pompen en dan moet ik in de lucht voor gevaar zorgen. Erg lekker dat het vanavond zo uitpakt, want we hadden het heel moeilijk tegen een goedgeorganiseerde tegenstander”, stelde Bliek na afloop tegen de Stentor. De Zeeuw was weliswaar blij met zijn aandeel in de zege, maar hoopt vooral op een kans als basisspeler: ,,Ik streef nog steeds een basisplaats na als verdediger, maar ik moet geduld hebben. Al is deze invalbeurt natuurlijk mooi meegenomen. Iedereen was erg opgelucht in de kleedkamer, want dit is een gestolen overwinning. Heerlijk om ook eens op zo’n manier te winnen.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie