Volg ons

Nieuws

Blessurezorgen IJsselmeervogels op linksbackpositie

Blessurezorgen IJsselmeervogels op linksbackpositie

IJsselmeervogels heeft zorgen om haar opties op de linksbackpositie. Waar Henri de Graaf al langere tijd buitenspel staat, viel Christopher Connor in het oefenduel met Spijkenisse na 41 minuten geblesseerd uit.

Zware kneuzing
Ook hij lijkt even zoet met het herstel. In eerste instantie werd gevreesd voor een breuk zit in het kuitbeen, maar na een diagnose in het ziekenhuis blijkt de 19-jarige linksback te kampen met een zware kneuzing aan het gewricht. Vorig seizoen kon Connor ook al geruime tijd niet in actie komen een sleutelbeenbreuk.

MRI scan
Mogelijk staat ook Henri de Graaf opnieuw lange tijd langs de kant. De 31-jarige Spakenburger liet eerder deze week een MRI-scan maken van zijn knie, die uitsluitsel moet geven of hij opnieuw geopereerd moet worden. De Graaf stond de afgelopen jaren al enkele malen lang buitenspel door blessures aan zijn knie.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Nieuws