donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseASV De DijkBlessure De Dijk-verdediger Wiltenburg lijkt vooralsnog mee te vallen

Blessure De Dijk-verdediger Wiltenburg lijkt vooralsnog mee te vallen

Alje Wiltenburg moest in de competitiewedstrijd tegen FC Lisse (0-3) het speelveld voortijdig verlaten vanwege een kuitblessure. In eerste instantie vreesde men bij de Amsterdamse club dat er sprake was van een gebroken kuitbeen, maar dit blijkt bij nader onderzoek toch niet het geval te zijn.

Flinke tik
,,Er zijn zaterdag meteen foto’s gemaakt en daarop was geen breuk te zien. Maandag ben ik naar de fysiotherapeut geweest en het lijkt erop dat ik een forse kneuzing heb in mijn kuitbeen. Ik weet het pas echt helemaal zeker als al het vocht eruit is. Gelukkig waren op de echo geen spierscheuringen te zien, maar ik heb een flinke tik gehad. Volgende week kan ik pas echt kijken hoe het gaat, voorlopig is het positief nieuws. Het gaat met de dag beter”, aldus de verdediger tegenover Het Amsterdamsche Voetbal.

Volle ziekenboeg
In de maand november van 2015 raakte Wiltenburg wel ernstig geblesseerd, destijds kampte hij met een achillespeesblessure waardoor hij de rest van dat seizoen niet meer in actie kon komen. De Dijk kent momenteel een volle ziekenboeg. Trainer/coach Jochem Twisker kan de komende wedstrijd ook geen beroep doen op Jack Tuyp, Nabil el Gourari, Harry Zwarthoed, Achmed Ahahaoui, Kevin Westmaas en Abderrahim Loukili.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD