Volg ons

Derde Divisie Zondag

Blauw Geel’38 ziet verdediger Van Aanholt verkassen naar OJC

Blauw Geel’38 ziet verdediger Van Aanholt verkassen naar OJC

OJC kan in het seizoen 2020/2021 een beroep doen op Jean-Claude van Aanholt. De broer van Oranje-international Patrick speelt de komende maanden zijn wedstrijden nog voor Blauw Geel’38. De aanstaande overstap werd bekend gemaakt via de officiële kanalen van de club uit Rosmalen.

Doorgroeien
De twintigjarige Van Aanholt (op de foto in een duel met Tielemans van UNA) doorliep de jeugdopleiding van Vitesse en FC Den Bosch. In e zomer van 2018 arriveerde hij bij Blauw Geel’38. Op de website van OJC werd door de club duidelijk gemaakt waarom men de verdediger graag naar Rosmalen zag komen. ,,Jean-Claude is een positieve jongen met een enorme drive en instelling. Wij verwachten dat hij met de club zal doorgroeien naar het niveau waarop OJC ROSMALEN behoort te spelen.”

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zondag