maandag, oktober 18, 2021
HomeClubsBlauw Geel'38Blauw Geel'38 vindt aanvallende versterking in jeugdopleiding van N.E.C.

Blauw Geel’38 vindt aanvallende versterking in jeugdopleiding van N.E.C.

Het in de Derde Divisie van het zondagvoetbal acterende Blauw Geel’38 kan komend seizoen een beroep doen op Vince Duits. De aanvallend ingestelde speler komt over van N.E.C., zo meldt de vereniging uit Veghel via de officiële kanalen.

De negentienjarige Duits werd in zijn jonge jaren als speler van HVCH ontdekt door N.E.C. waar hij de jeugdopleiding doorliep. Op de website van Blauw Geel’38 werd hij voorgesteld als een speler die zowel links- als ook rechtsbenig zou zijn waarbij hij inzetbaar is op alle aanvallende posities in het elftal.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD