zaterdag, 2 december 2023
Voetbal247.nlClubsBe Quick 1887Blauw Geel'38 veel sterker dan Be Quick, OJC effectiever dan HSC'21

Blauw Geel’38 veel sterker dan Be Quick, OJC effectiever dan HSC’21

OJC Rosmalen en Blauw Geel’38 hebben hun positie in het linkerrijtje verstevigd. OJC Rosmalen won op bezoek bij HSC’21 door een late treffer van Jesse Dibbets en Blauw Geel’38 drukte het krachtsverschil tegen Be Quick 1887 maar matig uit in de score: 2-0.

Blauw Geel’38 – Be Quick 1887 2-0
Een dik verdiende overwinning van Blauw Geel’38 dat bijna de hele wedstrijd de bovenliggende partij was tegen Be Quick 1887. Beide treffers werden gemaakt door Sander Egmond.

Vanaf de eerste seconde ging de ploeg van Niels van Casteren (foto) op jacht naar een doelpunt. Al in de eerste minuten was de thuisclub twee keer dicht bij, maar konden de Groningers het onheil nog afwenden. Na 13 minuten was het wel raak. Sander Egmond haalde van buiten de zestien uit en de bal zeilde keurig binnen.

Nadat het initiatief halverwege de eerste helft wat weg ebde pakte Blauw Geel’38 de zaken na rust weer energiek op. Het spel was prima, maar de ploeg uit Veghel kon wel verweten worden dat het erg lang duurde voordat het de wedstrijd van spanning ontdeed. Een klein kwartier voor tijd was dat wel zover, toen Alexander Mols Egmond bediende voor de 2-0.

HSC’21 – OJC Rosmalen 0-1
HSC’21 is bezig aan een slechte serie. De nederlaag van vanmiddag tegen OJC Rosmalen was de vijfde in zes wedstrijden, waardoor de Haaksbergenaren wegzakken in het rechterrijtje. OJC Rosmalen sluit door de 1-0 zege weer aan bij de subtop.

De zege kwam terecht bij de meest gelukkige ploeg. Vooral voor rust waren de beste kansen voor HSC’21, met name de broers Bas en Tom ter Hogt hadden hun team een goede dienst kunnen bewijzen. Ook na rust was HSC’21 de bovenliggende ploeg al ontsnapte het met een Rosmalens schot dat de onderkant van de lat teisterde. Tien minuten voor tijd ontsnapte HSC’21 niet, toen Jesse Dibbets zich een stuk slagvaardig toonde dan de Haaksbergse aanvallers.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD