vrijdag, september 17, 2021
HomeClubsBlauw Geel'38Blauw Geel'38 strikt Argentijnse doelverdediger

Blauw Geel’38 strikt Argentijnse doelverdediger

Emilio Crusat zal komend seizoen zijn kunsten vertonen in de Derde Divisie van het zondagvoetbal. De Argentijnse doelman bereikte een akkoord met Blauw Geel’38 zo meldt de website Kliknieuws.

Recent werd op de voornoemde website bekend gemaakt dat de Argentijn op proef was in Veghel. Hij maakte een dusdanig sterke indruk dat hij nu een definitieve plaats krijgt binnen de selectie. De club moet op zoek maar een nieuwe doelman nadat de beoogde eerste keeper Dani Centen onverwacht aankondigde te stoppen.

Crusat (32) speelde eerder in Spanje, Italië en Argentinië. Zijn laatste vereniging was het Italiaanse Ars et labor Grottaglie.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD