zaterdag, oktober 23, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZondagBlauw Geel'38 slaat in slotfase toe tegen UNA

Blauw Geel’38 slaat in slotfase toe tegen UNA

Blauw Geel’38 en UNA leken zaterdagavond op weg naar een gelijkspel in de onderlinge confrontatie. Enkele minuten voor het einde van de officiële speeltijd was het echter de thuisploeg die alsnog de volle winst binnen wist te slepen (3-2).

De wedstrijd was pas vijf minuten onderweg toen het publiek in Veghel voor de eerste keer kon juichen. Na een combinatie met Vince Duits wist Koen van der Zanden Blauw Geel’38 op voorsprong te zetten (1-0). De doelpuntenmaker wist ook in de 44ste minuut het net van de tegenstander te vinden waardoor de thuisploeg kon gaan rusten met een fraaie voorsprong van twee doelpunten.

UNA kwam in de tweede helft van het duel weer helemaal terug in de wedstrijd nadat het in de 71ste en 76ste minuut doel wist te treffen (2-2). Zoals gezegd was dat niet voldoende omdat Wouters op aangeven van Tijn Bosch de eindstand bepaalde op 3-2. 

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD