Volg ons

Blauw Geel'38

Blauw Geel’38-coach Van Casteren: ‘Schandalig verdedigd’

Blauw Geel’38-coach Van Casteren: ‘Schandalig verdedigd’

Blauw Geel ’38 kreeg zondag een flinke dreun door met liefst 0-5 op eigen veld te verliezen van Quick. Blauw Geel-coach Van Casteren was dan ook ‘not amused’ in gesprek met het Brabants Dagblad.

,,In het eerste halfuur kregen we nog drie hele grote kansen. We hadden echt op voorsprong moeten staan”, keek de coach terug. ,,De uitslag is dramatisch. Na de 0-2 leek het nergens meer op. We hebben schandalig verdedigd.”

Van Casteren was kritisch op zijn verdedigende organisatie: ,,We krijgen vaak het verwijt dat we meer moeten scoren. Helemaal eens. Er mag ook verwacht worden dat we verdedigend onze taak uitvoeren. Dat doen we regelmatig niet. Dan schiet het ook niet op.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Blauw Geel'38