dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlClubsBlauw Geel'38Blauw Geel'38 wordt ook tegen Hercules geconfronteerd met verlies

Blauw Geel’38 wordt ook tegen Hercules geconfronteerd met verlies

Het jaar 2022 heeft de hoofdmacht van Blauw Geel’38 nog geen enkele overwinning gebracht. Voor aanvang van de inhaalwedstrijd tegen Hercules wist men op eigen terrein tegen Groene Ster gelijk te spelen(1-1) en kreeg men nederlagen te slikken in Den Haag tegen Quick(3-2) en afgelopen zondag thuis tegen EVV(1-0). Gisteren werd men opnieuw geconfronteerd met het kleinst mogelijke verlies tegen het Utrechtse Hercules, dat daardoor oprukte naar de 6e plaats op de ranglijst.
Na de openingstreffer van Hercules, gescoord door Rogier Bernschop, werd het een run op het doel van Hercules maar zonder resultaat.

Niels van Casteren:
Het enige positieve is dat we stukken beter speelden dan in de voorgaande wedstrijden….

En dat verlies was wrang voor trainer Niels van Casteren. “Het enige positieve van deze avond is dat we stukken beter speelden dan in de voorgaande wedstrijden maar wederom zonder puntenwinst bleven”.

Zo ongemerkt is Blauw Geel’38 in de gevarenzone terecht gekomen van de 3e Divisie Zondag. Alhoewel iedereen er van overtuigd is dat men te veel kwaliteit heeft in de ploeg om tot de potentiele degradatiekandidaten gerekend te worden wordt het toch wel de hoogste tijd voor Blauw Geel’38 om de komende weken wat punten te gaan behalen wil men niet met alarmfase rood geconfronteerd worden.

Zondag het lastige uittreffen tegen ADO’20 in Heemskerk.

Herman van Diejen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD