zondag, 25 februari 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagBlauw Geel '38-doelman Zaari: 'Winnen van Spakenburg geen verrassing'

Blauw Geel ’38-doelman Zaari: ‘Winnen van Spakenburg geen verrassing’

Met enkele katachtige reddingen hield Brahim Zaari Blauw Geel ’38 met name in de tweede helft van het bekerduel tegen Spakenburg in de wedstrijd. De ploeg uit Veghel won uiteindelijk zelfs van de Blauwen uit het vissersdorp, maar toch wil doelman Zaari niet spreken van een stunt: ,,Nee hoor, want wij weten waartoe we in staat zijn. Deze overwinning komt voor mij niet echt als een verrassing”, zegt hij in het Brabants Dagblad.

Visitekaartje
De ex-prof van FC Den Bosch en FC Eindhoven keek tevreden terug op zijn eigen prestatie: ,,Het ging inderdaad lekker ja.” Coach Niels van Casteren (foto) was uitgelaten na de zege op de gerenommeerde tegenstander: ,,Wat een begin van het seizoen. Hiermee geven we meteen ons visitekaartje af. Ik ben een trotse coach.”

Pijn doen
Zaari acht Blauw Geel ’38 ook in het vervolg van het bekertoernooi niet kansloos: ,,Toen ik nog bij FC Den Bosch keepte, hadden we het vaak lastig tegen de wat hogere amateurteams. In dat schuitje zit ik nu zelf met Blauw Geel. In deze vorm kunnen we nog meer sterke ploegen pijn doen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD