zondag, januari 16, 2022
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagBizarre blessure SteDoCo-verdediger Jongeneel: geraakt door een kogel

Bizarre blessure SteDoCo-verdediger Jongeneel: geraakt door een kogel

Bij SteDoCo ontbrak zaterdagmiddag Bryan Jongeneel door een wel heel opmerkelijke blessure. De verdediger werd namelijk vrijdagavond geraakt door een verdwaalde kogel uit een luchtbuks, meldt Regio-Voetbal.nl.

Volgens de website was een bewoner van de Pergolesilaan in Papendrecht in zijn tuin aan het schieten, toen hij zijn doel miste. Een van de schoten eindigde in het been van Jongeneel.

,,Bryan liep toevallig voorbij en heeft achteraf gezien nog geluk gehad. Het had ook anders kunnen aflopen”, stelt trainer Frans Adelaar tegen de website. ,,In het ziekenhuis is hij die avond nog onderzocht. Ze zagen het kogeltje wel zitten, maar durfden hem er niet uit te halen. Bang op nog meer beschadiging in het getroffen been. (..) De kogel moet via een zweer door het lichaam zelf moeten worden verwijderd. Dat kan nog wel even duren.” Het is zodoende onduidelijk hoe lang Jongeneel buitenspel staat.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS