maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlClubsFC LisseBizar: Van Eeuwijk (FC Lisse) doet 'Suarezje' en bijt HHC'er Manuhutu

Bizar: Van Eeuwijk (FC Lisse) doet ‘Suarezje’ en bijt HHC’er Manuhutu

Een week nadat FC Lisse doelman Brian van der Werff wegstuurde wegens wangedrag, lijkt de clubleiding zich opnieuw te moeten buigen over een speler die over de schreef is gegaan. Smaakmaker Martin van Eeuwijk liet tegen HHC Hardenberg zijn frustraties de vrije loop en beet tegenstander Manuhutu in zijn been.

Bijtafdruk
Na afloop was de bijtafdruk van het voorval nog goed te zien en werd het voorval ook bevestigd door Manuhutu. Van Eeuwijk, die niet wilde reageren op het incident, heeft een verleden met duels tegen HHC, waar hij ook eerder al eens met rood van het veld moest na een fysieke aanvaring met Koos Werkman. Hij kreeg dit seizen al drie keer rood. Het bijtincident werd zaterdag echter niet waargenomen door de scheidsrechter, maar het is niet uitgesloten dat de tuchtcommissie zich er alsnog over buigt.

Afhankelijk
FC Lisse verloor zaterdagavond in Hardenberg met 1-0 en moet daardoor vrezen voor play-offs om lijfsbehoud. De ploeg van coach Robbert de Ruiter is nu afhankelijk van de resultaten van FC Lienden, De Treffers en AFC om eventueel nog uit de degradatiezone te klimmen. Het moet dan zelf wel winnen van Jong Sparta.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD