vrijdag, 23 februari 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieBizar punt HHC; GVVV schrikt wakker in blessuretijd

Bizar punt HHC; GVVV schrikt wakker in blessuretijd

In de strijd tegen degradatie heeft HHC Hardenberg een punt gepakt. Lang leken dat er drie te worden, want het was al snel 2-0 tegen Kozakken Boys. Diep in blessuretijd werd echter uiteindelijk een punt gered (3-3). In diezelfde blessuretijd schrok GVVV wakker voor de zege op Jong Vitesse (1-0). Excelsior Maassluis was toen allang klaar met Barendrecht (0-2), waardoor Barendrecht ook langzaam in de problemen komt.

GVVV  – Jong Vitesse

Vitesse zakte op Panhuis in en GVVV moest dan ook het spel maken. Het leverde in de openingsfase speldenprikjes op van Van der Voort en Tervoert. Foutjes van GVVV zorgden vervolgens direct voor gevaarlijke situaties, Nikolas Agrafiotis ging zelfs alleen op Johan Jansen af, maar de bal eindigde op de paal. Het zorgde ervoor dat GVVV daarna een stuk slordiger begon te spelen en daardoor ook in de problemen kwam. Aan het begin van de tweede helft kreeg GVVV de grootste kans van de middag. Caifano Latupeirissa schoot de bal alleen over. Daarna werd het spel steeds minder en stevende het duel dan ook in rap tempo af op een doelpuntloze eindstand. Tot in blessuretijd. Een schot van De Leeuw werd gekeerd, maar in de rebound zorgde Tervoert alsnog voor de enige treffer van de middag.

Barendrecht – Excelsior Maassluis

Op De Bongerd zorgden de bezoekers uit Maasluis voor het eerste gevaar. Dean van Ooijen zocht als eerste het doel, maar zijn schot eindigde ernaast, zoals ook het geval was bij een poging van Ringeling. Hij moest niet veel later geblesseerd naar de kant. Direct na de pauze wist Excelsior Maassluis het verschil te maken. Vincent van den Berg maakte zelf de 0-1 en gaf de assist op Daan Blij voor de 0-2. Toen Jeffrey Aarts na zeventig minuten ook nog eens zijn tweede gele prent kreeg was de partij beslist.

HHC Hardenberg – Kozakken Boys

Voor de aftrap moest Jesper Hoogendoorn geblesseerd uitvallen en werd gekozen om Djordi van der Wiel zijn plaats in te laten nemen doordat Nils den Hartog ook niet volledig fit was. HHC begon vervolgens furieus. Na vijf minuten werd een goal nog afgekeurd, niet veel later werd een vlot lopende aanval afgerond door Sargon Gouriye. Stout raakte namens Kozakken Boys vervolgens de lat, waarop het na een halfuur toch 2-0 werd door opnieuw Gouriye. Vlak voor rust gaven de oranjehemden de ruime marge toch weg. Met een afstandsschot zorgde Everton Pires Tavares met alweer zijn tiende treffer voor 2-1. Opvallend genoeg was het zijn eerste goal buiten Werkendam. In de tweede helft kwam HHC langzaam meer onder druk te staan en dat resulteerde een kwartier voor tijd in de 2-2 van Raily Ignacio. HHC had vooral weinig vat op invaller Sönmez en drie minuten voor tijd viel ook nog eens de 2-3. Sönmez brak door en hij gaf voor op Ignacio. In blessuretijd miste Lukoki de kans om er zelfs 2-4 van te maken en liep Kevin Görtz tegen zijn tweede gele prent aan. HHC leek dan ook verslagen, maar diep in blessuretijd werd het alsnog 3-3 via een eigen doelpunt.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD