Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Biya vertrekt bij VVOG: ‘Na vijf jaar is het tijd voor iets nieuws’

Biya vertrekt bij VVOG: ‘Na vijf jaar is het tijd voor iets nieuws’

Pernelly Biya is bezig aan zijn laatste maanden als speler van het in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal uitkomende VVOG. De aanvaller is naar zijn zeggen toe aan een nieuwe uitdaging en is daarom op zoek naar een nieuwe vereniging voor komend seizoen.

Van hoofdklasse naar Derde Divisie
,,Ik heb hier vijf jaar gespeeld en nu is het voor mij wel tijd voor iets nieuws. Waar dat zal zijn weet ik zelf nog niet, op dit moment houd ik alle opties open en ga rustig verder kijken. Ik heb een leuke tijd gehad bij VVOG en mocht daar onderdeel zijn van de opmars van de hoofdklasse naar de Derde Divisie en dat wij onszelf op wisten te werken tot een stabiele factor in deze competitie”, aldus Biya tegenover Voetbal247.

Via de voordeur vertrekken
Aan het einde van het voorgaande seizoen was er al sprake van een mogelijk vertrek van Biya naar een andere club. Destijds maakte hij de overstap echter niet en bleef verbonden aan VVOG. ,,Ik heb er lang over nagedacht of ik nu wel of niet wilde blijven bij VVOG. Dit nadat ik vorig jaar ook naar een andere club kon en mij toen aan mijn woord hield dat ik even daarvoor al had gegeven aan VVOG. Voor mij is het zaak om dit seizoen goed af te sluiten door doelpunten te maken, verantwoordelijk te zijn voor assists en het publiek te vermaken. Ik wil via de voordeur vertrekken bij deze mooie club waar ik de kans heb gekregen om mij te ontwikkelen en waar ik altijd plezier heb gehad.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag