Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Biya verruilt VVOG in de zomer voor DOVO: ‘Een mooie grote club’

Biya verruilt VVOG in de zomer voor DOVO: ‘Een mooie grote club’

Pernelly Biya is komend seizoen te bewonderen in het shirt van DOVO. De aanvaller, die recent tegenover Voetbal247 al aangaf aan het einde van de competitie te vertrekken bij VVOG, plaatste maandag zijn handtekening onder een contract voor één seizoen bij zijn nieuwe vereniging. 

Ambitie
De aanvaller is en blijft zijn huidige club dankbaar voor de tijd die hij daar kreeg om zich verder te ontwikkelen, maar ziet in zijn nieuwe club toch een stap vooruit in zijn voetballoopbaan. ,,Het is een mooie en grote club binnen deze regio, men heeft ook ambitie en dat spreekt mij aan. Ik zie dit zeker ook als een stap vooruit, dit met alle respect voor mijn huidige club VVOG waar ik mij vijf jaar goed heb kunnen ontwikkelen. Bij DOVO merk je bij binnenkomst bij de club dat het net allemaal net iets anders is. Verder spelen ze aanvallend voetbal en daar kan ik mijn steentje aan bijdragen”, aldus Biya tegenover Voetbal247.

Derde Divisie
DOVO bezet momenteel de zesde plaats in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. VVOG is terug te vinden op de dertiende plaats.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag