maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieBillenknijpende Buijs "Heenwedstrijd komt wel in je gedachte"

Billenknijpende Buijs “Heenwedstrijd komt wel in je gedachte”

Danny Buijs verscheen na afloop van de wedstrijd tegen De Treffers toch wel met een blij gezicht voor de camera van Kozakken Boys TV. Alhoewel Kozakken Boys het nog even spannend maakte, won de ploeg toch met 1-0 van De Treffers. Dat leidde tot tevredenheid bij de trainer van de gastheer.

Buijs dacht aan uitwedstrijd

Kozakken Boys kon een puntendeling voorkomen, maar toch dacht Buijs nog even terug naar de uitwedstrijd waarin De Treffers wel de 1-1 maakten. “Die komt wel in je gedachte. In de eerste helft hadden we prima gespeeld, ik denk dat wij verdiend voorstaan bij de rust. Tweede helft wordt op een gegeven moment gelijkwaardig, alleen vind ik wel dat wij in die fase twee, drie heel goede kansen krijgen om de 2-0 te maken.”

“Dan weet je dat je een gewonnen wedstrijd gaat spelen als je dat doet. Alleen dat laten we na. Dan gaan zij op het eind alles of niets spelen en hebben ze een paar heel fysieke jongens. Met name met spelhervattingen wordt het dan even billenknijpen en daar komen we dan twee of drie keer heel goed weg. alhoewel zij ook heel goed wegkwamen in de eindfase dat wij niet de trekker overhalen om de tweede te maken. Over de hele wedstrijd gezien vind ik, maar ik kijk door een gekleurde bril, dat wij wel gewoon terecht gewonnen hebben”, legde Buijs uit.

Liever ’s middags gespeeld

Over het tijdstip van de ontmoeting was Buijs niet helemaal tevreden. “Voor de wedstrijd had ik zoiets van jammer dat we niet vanmiddag gevoetbald hebben, want het was vanmiddag natuurlijk heerlijk weer en ik vind nog steeds dat dit soort wedstrijden in de middag gespeeld moet worden. Maar aan de andere kant, als je er dan zo’n wedstrijd voor terugkrijgt, dat vergoedt wel een hoop. Mijn complimenten aan De Treffers, prima ploeg. Het was zeker een spannende wedstrijd”, aldus Buijs.

Bekijk het complete interview met Danny Buijs

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD