dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieBikel verruilt NEC voor CSKA Sofia, Faber op amateurbasis naar Eindhoven

Bikel verruilt NEC voor CSKA Sofia, Faber op amateurbasis naar Eindhoven

Janio Bikel is komend seizoen te bewonderen op de voetbalvelden in Bulgarije. De middenvelder maakt transfervrij de overstap van NEC naar CSKA Sofia. FC Eindhoven heeft de selectie weten te versterken met Cas Faber, hij komt op amateurbasis over van FC Groningen.

Middenvelder
De nieuwe werkgever van Bikel (22) maakte zijn komst wereldkundig via Twitter. De Portugese middenvelder was drie seizoenen in dienst van de club uit Nijmegen. IN 2015 maakte hij de overstap van sc Heerenveen naar NEC. In zijn eerste seizoen kon hij steevast rekenen op een basisplaats, maar het afgelopen seizoen speelde hij slechts vijf wedstrijden voor de club.

Faber
De achttienjarige Faber is een middenvelder die ook kan spelen in de verdediging. Hij begon zijn loopbaan bij RPC en maakte vervolgens de overstap naar de jeugdopleiding van FC Eindhoven. Na een tussenstop bij UNA ging hij spelen voor FC Groningen. Dit seizoen speelde hij daar zijn wedstrijden in het elftal voor spelers onder de negentien jaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD