zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlUitgelichtBijzondere groundhop voor Joey Snijders

Bijzondere groundhop voor Joey Snijders

Zaterdag 15 februari aanstaande is het 5 jaar geleden dat Joey Snijders een hersenbloeding kreeg en over de kop sloeg in zijn auto en zo een hersenbeschadiging opliep. Bastiaan Manschot organiseert aanstaande zaterdag een bijzondere ‘groundhop’ om geld in te zamelen voor het goede doel.

,,Deze 15e februari ga, ik, Bastiaan Manschot met de auto voor Joey langs alle 16 teams die op dat moment in 2015 in de toenmalige topklasse speelden. Om aandacht te geven dat we Joey en zijn familie moeten blijven steunen in aandacht en in financiën om IJZERSTERK te worden en te leren omgaan met hoe hij zich meer en meer zelf in zijn rolstoel kan redden”, licht Manschot zijn actie toe. ,,Ik bezoek ’s morgens als eerste Hoek waar ik liever rond 6.30 uur, als dat bij de de mensen van HSV Hoek uitkomt, wil zijn. En hoop, als het voorspoedig loopt, te eindigen eind van de dag, rond 21.30 uur bij ONS Sneek. Graag wil ik zo breed mogelijke aandacht hiervoor ten bate van JOEY. Die me gelijk toestemming gaf😉👊🏼 voor deze best gewaagde groundhop goede doel tour.”

Wil je meer informatie over stichting Keep on Fighting NAH en een donatie doen voor Joey Snijders doneren? Klik hier.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD