dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlUitgelichtBezoekersonderzoek Voetbal247.nl

Bezoekersonderzoek Voetbal247.nl

Nu de cruciale fase van het seizoen is aangebroken en de prijzen verdeeld gaan worden, willen we vast een begin maken met het evalueren van het eerste jaar waarin je Voetbal247.nl hebt kunnen volgen. Net zoals elk team, hoopt ook de redactie volgend seizoen weer een volgende stap te zetten. Maar daarbij is jouw mening essentieel.

We maken Voetbal247.nl immers niet voor onszelf, maar voor de liefhebbers van de Eerste Divisie, Tweede Divisie en Derde Divisies. Juist daarom hechten we veel waarde aan wat jij interessant vindt, wat je graag zou willen lezen of zien, waar je je aan stoort en waar Voetbal247.nl zich op zou moeten richten.

We willen je daarom uitnodigen om mee te doen aan ons bezoekersonderzoek. We benadrukken dat we dit onderzoek niet doen uit commercieel oogpunt, maar puur met journalistieke motieven: we hoeven dus niet te weten wat voor shampoo je gebruikt, of welk merk bier je drinkt, maar het gaat ons enkel om je mening over Voetbal247.nl.

Door mee te doen aan het bezoekersonderzoek geven we je bovendien een inkijkje in onze ideeën voor de toekomst en nog mooier: jij bepaalt in feite ook of we ze wel of niet gaan uitvoeren door je mening erover te geven.

De enquete telt 25 vragen en kost je zo’n 5 minuutjes in te vullen. Met je deelname zou je ons buitengewoon helpen! Alvast heel erg bedankt!

Klik hier om naar het bezoekersonderzoek te gaan.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD