Volg ons
Melrik Beukers Spakenburg

Tweede Divisie

Beukers: “Ontslag Van de Haar is totaal geen optie”

Beukers: “Ontslag Van de Haar is totaal geen optie”

Kersvers technisch manager Melrik Beukers is duidelijk in de Gooi- en Eemlander, trainer Hans van de Haar hoeft niet te vrezen voor zijn positie. Ondanks de dramatische serie met zeven wedstrijden zonder overwinning is er volgens Beukers totaal geen crisis aan de blauwe kant van De Westmaat.

Op de trainingen loopt het geweldig

“Het gaat momenteel niet goed, dat klopt. Maar we hebben ook prima wedstrijden gespeeld. Het kán dus wel, met deze spelersgroep. Van de Haar is een toptrainer. Ik zie regelmatig trainingen en dan loopt het geweldig. Ja, dat klopt, trainingen tellen niet mee op de ranglijst. Ik denk dat we een moeilijk oplosbaar probleem hebben. En als ik de oplossing kende… Het enige dat voor mij als een paal boven water staat, is dat ik niet meedoe aan het gezeik over de trainer.”

Wie je ook voor de groep zet, het probleem blijft

“We zijn heel tevreden over Hans, ontslag is totaal geen optie. Wie je ook voor de groep zet, het probleem blijft. Dat heeft Jochem Twisker vorig seizoen ondervonden, dat merkt Hans nu ook.” Er waren ook goede periodes dit seizoen. “We hebben in de competitie tegen Lienden en in de beker tegen Fortuna Sittard prachtig gespeeld. Het niveau lag heel hoog. Dus het kán wel! Ik denk dat blessures ook een rol spelen. We hebben een toptrainer en goede spelers, er komt echt een ommekeer. Wij blijven rustig.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie