donderdag, 22 februari 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieBeukers: 'Ik ben bezig het hele zooitje op te ruimen'

Beukers: ‘Ik ben bezig het hele zooitje op te ruimen’

Terwijl voorzitter Wim Huijgen zijn conclusies trok en trainer Joop Gall geen nieuw contract kreeg, bleef verantwoordelijk technisch manager Melrik Beukers buiten schot toen Spakenburg de verantwoordelijken aanwees voor de degradatie uit de Tweede Divisie. De voorzitter van de technische commissie heeft geen moment overwogen op te stappen, vertelt hij in De Bunschoter.

Zooitje

“Natuurlijk heb ik dat niet overwogen. Ik ben bezig om het hele zooitje op te ruimen van de laatste twee jaar. En dan zou ik overwegen te stoppen? Ik ben al een jaar bezig met volgend seizoen en niet met dit seizoen. De spelers die er nu liepen, die waren er nu eenmaal. Ik sta zelf niet in het veld. Daar heb ik een trainer en een assistent-trainer voor aangesteld. Zij moeten de boel op de rit zetten. Als ze dan ook nog van mij verwachten dat ik in de kleedkamer loop en op het voetbalveld… Dat lukt natuurlijk niet”, stelt hij, indirect verwijzend naar de kritiek van Michael Lanting dat de technisch manager onzichtbaar was toen het eerste elftal in sportieve crisis verkeerde.

Volgens Beukers is het vooral een gebrek aan gretigheid die de Blauwen heeft opgebroken: “Die mis ik al sinds het behaalde kampioenschap in Volendam. En dat ga je toch zoeken in de spelersgroep, dan ga je afscheid nemen van mensen. Want je kunt niet blijven aanmodderen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD