Volg ons

Tweede Divisie

Bestuur en TC IJsselmeervogels hebben verschillende lezingen over breuk

Bestuur en TC IJsselmeervogels hebben verschillende lezingen over breuk

Wat is de oorzaak van de beslissing van de technische commissie van IJsselmeervogels om op te stappen? Daarover verschillen de lezingen nogal, blijkt een etmaal nadat Voetbal247.nl over de sportieve crisis binnen de Rooien publiceerde.

Op de clubsite suggereert het bestuur dat het afscheid in complete harmonie is gegaan. ,,Aan het begin van het jaar heeft André van Diermen bij het bestuur aangegeven dat hij na het lopende seizoen zou willen stoppen met zijn rol als voorzitter van de TC. Enige tijd later heeft de technische commissie in een bijeenkomst met het bestuur hier toelichting op gegeven, waarbij de rest van de TC te kennen heeft gegeven dan in zijn geheel te willen stoppen en zo de weg vrij te maken met voor een nieuwe commissie. Daarbij is afgesproken dat de huidige TC en het bestuur samen zullen nadenken over de invulling van deze nieuwe technische commissie en dat de huidige TC in functie blijft om de nieuwe commissieleden in te werken”, staat in een statement. Wie de nieuwe TC-leden zijn, wordt niet vermeld.

Bij het lokale nieuwsblad de Bunschoter stelt de opstapte TC-voorzitter André van Diermen (foto) echter dat hij ,,na een aantal gebeurtenissen geen vertrouwen meer voelt vanuit de club.” Bovendien blijkt dat niet alleen de TC is opgestapt, maar dat ook diverse scouts zich solidair hebben verklaard.

Opvallend is bovendien dat Van Diermen stelt dat er inmiddels diverse clubs bij hem hebben geïnformeerd naar zijn beschikbaarheid. Hij verwacht dan ook dat zijn toekomst buiten IJsselmeervogels ligt.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie