Volg ons

Tweede Divisie

Berry Smit kan opleving IJsselmeervogels niet verklaren: ‘Misschien moet er een psycholoog bij’

Berry Smit kan opleving IJsselmeervogels niet verklaren: ‘Misschien moet er een psycholoog bij’

IJsselmeervogels-trainer Berry Smit beleefde een achtbaan van emoties in het bizarre duel tegen Jong FC Volendam. De Rooien wisten een 0-3 achterstand om te draaien naar een 4-3 zege.

De Volendammer kon na afloop in gesprek met RTV Utrecht die ommekeer tegen zijn oude team eerlijkheidshalve niet verklaren: ,,Ik weet niet waar dat vandaan komt. Misschien moet er een psycholoog bij komen kijken, maar we maken opeens vier doelpunten. De bedoeling was dat we op die manier gingen starten. We hebben zoveel kwaliteit en zoveel scoringsvermogen, daar moeten we veel meer gebruik van maken.”

Opvallend was de opstelling van IJsselmeervogels, waar Smit de nodige mutaties in had doorgevoerd. Al pakten die bepaald niet gelukkig uit, erkent hij: ,,We wilden meer snelheid, in ieder geval in aanvallend opzicht. Maar dat kwam er in alle eerlijkheid niet uit. Ik ben hier hoogblond gekomen, ik ben nu licht grijs.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie