Volg ons

Tweede Divisie

Berry Powel wil vertrekken bij GVVV, maakt 40-jarige spits rentree in Eerste Divisie?

Berry Powel wil vertrekken bij GVVV, maakt 40-jarige spits rentree in Eerste Divisie?

Berry Powel wil per direct vertrekken bij GVVV, weet Voetbal247.nl. De 40-jarige aanvaller heeft geen trek in de reserverol die voor hem in het verschiet lijkt te liggen bij de Veenendaalers. GVVV is bereid om mee te werken aan zijn vertrekwens.

Reserverol
Trainer Jochem Twisker stelde daarover recent in gesprek met RegiosportVeenendaal: ,,Het duo Patrick-Powel had ik inderdaad voor ogen, alleen je moet ook kijken naar de mogelijkheden van de groep. Momenteel hebben wij niet genoeg voetballende kwaliteiten om Berry Powel goed te gebruiken en dus moest ik verder kijken. Daarom heb ik in de voorbereiding het duo Jeremy de Graaf – Joshua Patrick veelvuldig geprobeerd.”

Revanche
Powel verbeet dit twee jaar geleden al een seizoen lang op de bank bij DVS’33, waarna hij naar Panhuis trok om daar vorig jaar de gevierde man te worden en zich met veel belangrijke treffers en assist te revancheren. Hij toonde daarbij bovendien aan nog allesbehalve versleten te zijn.

Verwijderde tweet
Daarop lijkt Powel zijn conclusies te hebben getrokken. Saillant is daarbij de tweet van Neal Petersen (FC Afkicken), met wie Powel geregeld op woensdagavond meedoet aan een straatcompetitie in Amsterdam-Zuid: ,,Zou toch wat zijn als het echt gaat gebeuren. @BerryPowel in gesprek met diverse KKD-clubs over een rentree in het betaalde voetbal.” De tweet is inmiddels verwijderd.

Naast clubs in de Eerste Divisie zijn er naar verluidt ook nog diverse topamateurclubs op zoek naar een spits.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie