Volg ons
Berry Powel Kozakken Boys

Derde Divisie Zaterdag

Berry Powel naar IJsselmeervogels: “Deal met alleen maar winnaars”

Berry Powel naar IJsselmeervogels: “Deal met alleen maar winnaars”

Berry Powel maakt het seizoen af bij IJsselmeervogels. “De deal is voor 95 procent rond”, stelde de 36-jarige aanvaller eerder vandaag tegenover TweedeDivisie.org. “Alleen het papierwerk moet nog in orde gemaakt worden.” Inmiddels zijn alle handtekeningen gezet.

Balletje gaan rollen

Powel noemt zijn overgang op huurbasis ‘een deal met alleen maar winnaars’: “IJsselmeervogels zocht nog een scorende spits, terwijl we bij Kozakken Boys juist met Raily Ignacio en mij twee goede spitsen hebben in een systeem waarbij er maar één kan spelen”, stelt de Amersfoorter. “André van Diermen van de Vogels heeft goed contact met Kees Spaan van Kozakken Boys. Zo is het balletje gaan rollen. Met deze deal kan Raily, die nog anderhalf jaar contract heeft, ook weer lekker gewoon elke week voetballen na zijn eerdere blessure.”

Boys uitgevoetbald

“Wat daarbij voor mij ook meespeelt is dat Kozakken Boys eigenlijk in feite is ‘uitgevoetbald’. We zullen geen kampioen meer worden en degradatie lijkt ook onwaarschijnlijk, terwijl ik bij IJsselmeervogels nog kan helpen in de strijd om promotie en dus nog ergens om kan voetballen”, vervolgt Powel. “Ik heb vorig jaar al een goed gesprek gehad met de Vogels, maar toen was het probleem dat ze in de verkeerde divisie speelden. Ik wilde graag nog de Tweede Divisie meemaken en daarin topscorer worden. Dat ben ik momenteel, dus dat kan ik ook afvinken van mijn lijstje.”

Evenveel kans

Powel wordt verhuurd door de Werkendammers aan de Rooien. Zijn contract loopt bovendien komende zomer af. “Of ik ook volgend jaar bij IJsselmeervogels speel? Daar ben ik op dit moment nog niet mee bezig. Voorlopig maken alle geïnteresseerde clubs nog evenveel kans”, besluit hij grijnzend.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag