Volg ons

Tweede Divisie

Berry Powel gaat Dennis van Meegdenburg achterna bij GVVV

Berry Powel gaat Dennis van Meegdenburg achterna bij GVVV

Berry Powel blijft ook volgend seizoen actief bij GVVV. De 40-jarige aanvaller heeft zijn contract met één seizoen verlengd, melden diverse media.

De aanvaller doet daarmee aan aanval op het record van Dennis van Meegdenburg, die als 42-jarige in 2016 afzwaaide op Panhuis. Powel wordt eind volgend seizoen 41. Om het record van de huidig assistent van de Veenendaalers te verbreken, moet Powel er dus nóg een jaar aan vastplakken.

Powel kwam vorige zomer over van DVS’33, waar hij een ongelukkig seizoen had gedraaid en weinig aan spelen toekwam. In Veenendaal bewees hij echter het scoren allerminst te zijn verleerd en was hij van grote waarde bij de ploeg van Niek Oosterlee, die deze zomer vertrekt.

Eerder speelde Powel voor De Graafschap, FC Groningen en ADO Den Haag, het Spaanse Gimnàstic de Tarragona, Huracán Valencia CF en Elche CF. Daarna was hij actief bij Heracles Almelo, Roda JC, Kozakken Boys, IJsselmeervogels en DVS’33.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie