donderdag, februari 2, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseBerkvens en DHSC beëindigen samenwerking in de zomer: 'Ik wil met een...

Berkvens en DHSC beëindigen samenwerking in de zomer: ‘Ik wil met een kampioenschap vertrekken’

Marley Berkvens is bezig aan zijn laatste maanden als speler van DHSC. De middenvelder hoopt met het binnenhalen van de titel in de hoofdklasse komend seizoen te kunnen starten aan een nieuw voetbalavontuur.

Juiste keuze maken
In de zomer van 2019 maakte de middenvelder de overstap van DOVO naar de club van Wesley Sneijder. Momenteel is de ploeg uit Ondiep de trotse koploper in de hoofdklasse en lonkt een ticket voor de Derde Divisie. Berkvens zal dan echter niet meer uitkomen voor de voornoemde vereniging. ,,Kort samengevat is het zo dat het bestuur en ik besloten hebben dat het voor ons beiden beter is om niet met elkaar door te gaan. Ik ga dus weer op zoek naar een nieuwe sportieve uitdaging. Waar dat is weet ik nog niet, maar er hebben al wel enkele clubs geïnformeerd. Het is voor mij zaak om de juiste keuze daarin te maken en weer lekker te kunnen voetballen. Fit worden is voor mij nu het belangrijkste en ik wil met een kampioenschap vertrekken uit Ondiep”, aldus Berkvens tegenover Voetbal247.

Loopbaan
De middenvelder speelde in zijn jeugdjaren voor onder andere vv Bodegraven, Sparta Rotterdam, Alphense Boys en Feyenoord. Vervolgens droeg hij ook het shirt van Jong NAC, Magreb’90 en het al genoemde DOVO.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD