Volg ons

Hoofdklasse

Berkum haalt Hermen Dam naar Zwolle

Berkum haalt Hermen Dam naar Zwolle

Berkum heeft zich voor komend seizoen versterkt met Hermen Dam. Dat meldt de Zwolse hoofdklasser op haar website.

Dam komt over van HHC Hardenberg, waar hij aanvoerder is van het tweede elftal. De 25-jarige verdediger doorliiep in Hardenberg alle jeugdelftallen, eerst als middenvelder, en vanaf de a-jeugd als verdediger. Op voornoemde website reageert Dam op zijn overstap “Ik wil graag proberen of ik een niveau hoger aankan. Bovendien woon ik nu in Zwolle en ik heb vaak tegen Berkum gespeeld, dus dat is een win-winsituatie,”

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse