maandag, maart 8, 2021
Home Competities Tweede Divisie Berkhout vertrekt bij Excelsior Maassluis: 'Ik snak er naar om veel aan...

Berkhout vertrekt bij Excelsior Maassluis: ‘Ik snak er naar om veel aan spelen toe te komen’

Excelsior Maassluis en Kilian Berkhout beëindigen aan het einde van het huidige seizoen de samenwerking. Het besluit werd, volgens informatie op de officiële website van voornoemde club, in goed overleg gezamenlijk genomen.

- Advertentie -

Berkhout gaf op de voornoemde website tekst en uitleg over zijn keuze om zijn huidige club in de zomer te verlaten. ,,Excelsior Maassluis is een mooie en warme club waar ik me na mijn terugkeer meteen weer thuis ben gaan voelen, maar ik snak er weer naar om veel aan spelen toe te komen. Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een club uit de Tweede Divisie, maar ik sta ook open voor de Derde Divisie of eventueel Hoofdklasse.”

In 2015 maakte de aanvallende middenvelder de overstap van BVV Barendrecht naar Excelsior Maassluis. Destijds werd hij met het elftal algeheel amateurkampioen van Nederland. Na twee seizoenen maakte hij een transfer naar Katwijk waar hij twee seizoenen actief was voor hij weer terugkeerde naar de vereniging uit Maassluis.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES