Volg ons
Kilian Berkhout Katwijk Excelsior Maassluis

Excelsior Maassluis

Berkhout keert per direct terug bij Excelsior Maassluis, Statia komt over van FC Dordrecht

Berkhout keert per direct terug bij Excelsior Maassluis, Statia komt over van FC Dordrecht

Kilian Berkhout verruilt per direct Katwijk voor Excelsior Maassluis. De middenvelder had in een eerder stadium al te horen gekregen dat zijn contract op De Krom niet verlengd zou worden. Ook was er minder uitzicht op speeltijd dan tijdens het afgelopen seizoen.

Katwijk trok in de aanloop naar het afgelopen seizoen Berkhout aan. Hij kwam over van de club waar hij nu weer terugkeert: Excelsior Maassluis (foto uit archief). Berkhout kwam tot 39 competitiewedstrijden in het oranje/zwart. Hij maakte daarin vier doelpunten, waaronder de winnende treffer tijdens het doordeweekse inhaalduel met Jong Sparta afgelopen seizoen.

Tijdens het zinderende competitieslot in Werkendam werd Berkhout kort voor tijd van het veld gestuurd. Uiteindelijk wist hij met Katwijk beslag te leggen op het kampioenschap. Datzelfde deed hij twee seizoenen eerder al met de club waar hij zijn rentree gaat maken. In 2016 won Berkhout met Excelsior Maassluis het laatste kampioenschap in de Topklasse.

Naast Berkhout trekken de Tricolores ook Luivienno Statia aan. De 21-jarige linkervleugelverdediger komt over van FC Dordrecht.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Excelsior Maassluis