maandag, maart 8, 2021
Home Competities Tweede Divisie Berkhout: 'Ik wil wekelijks voetballen'

Berkhout: ‘Ik wil wekelijks voetballen’

Kilian Berkhout krijgt geen nieuw contract bij Katwijk. De 23-jarige aanvallende middenvelder gaat op zoek naar een andere club maar hoopt in de Tweede Divisie actief te blijven.

- Advertentie -

,,In mijn eerste seizoen heb ik behoorlijk veel speeltijd gekregen en zijn we kampioen van de tweede divisie geworden. Dit seizoen is mijn inbreng een stuk kleiner”, constateert Berkhout in gesprek met het AD. ,,Ik wil ook gewoon wekelijks voetballen, dus is een vertrek de beste optie. Ondanks het gebrek aan speeltijd heb ik het nog goed naar mijn zin bij Katwijk. Ik heb ook nooit spijt gehad van mijn overstap, alleen is het jammer dat ik het nu voornamelijk als invaller moet laten zien.”

Berkhout speelde in het verleden in de jeugdopleiding van Excelsior, Sparta en kwam uit voor Barendrecht en Excelsior Maassluis. Een terugkeer bij de Tricolores sluit hij niet uit: ,,Excelsior Maassluis is zeker een optie. Ik heb er een mooi jaar gekend, met het behalen van de topklassetitel en het landelijk amateurkampioenschap. Ze zijn er sinds mijn vertrek in elk geval niet minder op geworden. Mochten ze interesse hebben, dan ga ik daar zeker over nadenken, maar daar is op dit moment nog geen sprake van. Ik wil in elk geval komend seizoen meer minuten gaan maken en graag zo lang mogelijk op dit niveau van de tweede divisie blijven spelen.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES