Volg ons

Derde Divisie

Berenstein vertrekt per direct bij Magreb’90: ‘Ik kan op deze manier niet spelen’

Berenstein vertrekt per direct bij Magreb’90: ‘Ik kan op deze manier niet spelen’

Anthony Berenstein is per direct niet meer inzetbaar voor Magreb’90. De aanvallend ingestelde speler besloot om afscheid te nemen van de Utrechtse vereniging omdat hij geen deel meer uit wenst te maken van de soap die zich afspeelt bij de club uit de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. 

Spullen ingeleverd
,,Ik ben definitief gestopt bij Magreb. Ik kan op deze manier niet spelen. Het is echt ondoenlijk om van deze soapserie nog langer deel uit te maken. Ik heb het naar mijn zin met mijn medespelers, maar alles wat er rondom deze club gebeurt momenteel is zo ongelooflijk slecht dat ik heb besloten om per direct mijn spullen in te leveren”, aldus Berenstein op de website Voetbalprof.com

FC Dordrecht
In de zomer van 2017 maakte de twintigjarige speler de overstap van FC Dordrecht naar Magreb’90. Hij doorliep de jeugdopleiding van FC Utrecht en kwam in actie voor diverse vertegenwoordigende teams van het Nederlands elftal. Het is vooralsnog onzeker of Magreb’90 het seizoen af kan maken vanwege de financiële problemen van de club.

Advertentie
Advertentie

Meer over Derde Divisie