woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagBenson kan via oude bekende terugkeren in betaald voetbal

Benson kan via oude bekende terugkeren in betaald voetbal

Fred Benson mag zich met ingang van het seizoen 2016/2017 mogelijk weer profvoetballer noemen. De aanvaller van IJsselmeervogels staat in de belangstelling van RKC Waalwijk. De club uit de Jupiler League is echter niet de enige gegadigde. Er zijn ook clubs uit de tweede en derde divisie die Benson graag toevoegen aan de selectie.

Ongelukkige tijd op de Westmaat

Dat Benson IJsselmeervogels na één seizoen alweer verlaat stond alvast. De aanvaller werd met hoge verwachtingen overgenomen van het Roemeense Rapid Boekarest. Het lukte de kleine aanvaller echter niet om de verwachtingen ook in te lossen. Tijdens het voor IJsselmeervogels moeizaam verlopen seizoen kwam Benson maar zes keer tot scoren. Ondanks de magere cijfers van Benson heeft hij over belangstelling niet te klagen. De spits heeft inmiddels een aanbieding van RKC Waalwijk, dat de laatste seizoenen in de kelder van de Jupiler League bivakkeert, op zak, zo meldt de Gooi en Eemlander. Daarmee dient zich voor Benson de mogelijkheid aan om terug te keren in het betaald voetbal.

Ook clubs uit Tweede- en Derde Divisie op vinkentouw

Niet alleen RKC Waalwijk wil zich graag met Benson versterken. Ook clubs uit de Tweede- en Derde Divisie hebben interesse getoond. Om welke clubs dit gaat is vooralsnog niet bekend. Mocht Benson tekenen bij Waalwijk, dan keert hij terug bij de club waar hij tussen 2007 en 2011 ook al speelde. Voor RKC speelde hij drie seizoenen in de Jupiler League en één in de Eredivisie. Hij maakte 45 goals in 113 wedstrijden voor de Waalwijkers.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD