donderdag, juli 7, 2022
HomeCompetitiesDerde DivisieBenjamin van Wanrooij stopt er mee!

Benjamin van Wanrooij stopt er mee!

Stedoco kan het volgende seizoen niet meer rekenen op de aanvallende impulsen van de 31-jarige Benjamin van Wanrooij. Hij vindt het welletjes en zet, voorlopig althans, een punt achter zijn carrière met de nadruk op voorlopig want in de voetballerij is van alles mogelijk.

Een van de redenen voor het stoppen is dat hij meer tijd wil gaan besteden aan zijn gezin; een andere reden is de gewijzigde werkomstandigheid waardoor hij in de nabije toekomst ook een of meerdere avonden moet werken. Benjamin, in het dagelijkse leven werkzaam als jongerenwerker bij Surplus, kan bogen op een fraaie voetbalcarrière, die begon bij S.A.B. Daarna was het jarenlang NAC dat de klok sloeg, hij doorliep de jeugdopleiding, maakte 2 seizoenen deel uit van de A-selectie en bracht het zelfs tot zijn debuut in de Eredivisie.

Toen hij inzag dat hij tekort kwam voor de absolute top nam hij het besluit om zijn carrière op een wat lager niveau voort te zetten. Dat werd bij stadgenoot Baronie, gevolgd door 4 fraaie seizoenen UNA en een seizoen over de grens bij onze Zuiderburen KFC Zwarte Leeuw.

Daar pikte Stedoco hem op in juli 2018. Dit seizoen deed van Wanrooij nog van zich spreken in de uitwedstrijd tegen Hoek, door Stedoco gewonnen met 4-1, waarbij Benjamin 2x scoorde en 2 assists gaf. “Een van de hoogtepunten uit mijn carrière ”zo besluit Benjamin van Wanrooij.

Herman van Diejen     

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS