Volg ons

Derde Divisie

Benefietwedstrijd in Spakenburg met oud-internationals

Benefietwedstrijd in Spakenburg met oud-internationals

Op zaterdag 23 juni wordt aan de blauwe zijde van de Westmaat in Spakenburg een benefietwedstrijd gespeeld voor de Kinderwens Ambulance. Op het veld staan teams bestaande uit oud-internationals en oud-spelers van Spakenburg. Aankomend Hercules-coach en voormalig Spakenburg-trainer Jochem Twisker coach de ‘Blauwe cracks.’

Bij het team van de ‘Dutch Masters’ doen onder meer Dennis Bergkamp, Denny Landzaat, Orlando Engelaar, Sjaak Swart, Paul Bosvelt, Simon Tahamata, Angelos Charisteas, Gerald Sibon, Kiki Musampa en Stan Valckx mee. Bekende namen bij oud-Spakenburg zijn die van Melrik Beukers, Robert Verschraagen, Jeroen Hessing, Thijs Houwing en Frank van Twillert.

Kaarten zijn op de wedstrijddag aan de kassa verkrijgbaar voor 5 euro. De opbrengst gaat zoals gezegd naar het goede doel. Aftrap van scheidsrechter Van Sichem is om 14 uur.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie