Volg ons

Derde Divisie

Benefiettoernooi Joey Snijders

Benefiettoernooi Joey Snijders

Op zaterdag 30 juni wordt bij voetbalvereniging Hoogland voor de tweede maal een 7 tegen 7 toernooi gehouden. De gehele opbrengst is ten goede voor de stichting Keep On Fighting N.A.H., de stichting die opgericht is voor Joey Snijders.

Joey Snijders, oud-speler van GVVV en IJsselmeervogels, hield na een zwaar ongeluk (niet aangeboren) hersenletsel (NAH) over. Omdat hier heel weinig voor geregeld is door de familie Snijders deze stichting opgericht. Medische zorg, onderzoek en therapieën kosten veel geld en de (basis)verzekeringen vergoeden maar een klein deel.

Net als vorig jaar wordt er voor en door de stichting een 7 tegen 7 toernooi georganiseerd bij vv Hoogland. Teams kunnen zich opgeven via benefietjoeysnijders@gmail.com. De kosten zijn € 100,- per team en alle opbrengsten gaan direct naar de stichting Keep On Fighting N.A.H.

Doe jij ook mee? Geef je dan op en kom in de zomerstop gezellig een balletje trappen bij vv Hoogland.

Voor meer informatie over het toernooi, klik hier. Voor meer informatie over de Stichting Keep On Fighting N.A.H. en over Joey Snijders, klik hier.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie