Volg ons
Joey-Snijders-GVVV

Tweede Divisie

Benefietdag voor Joey Snijders levert enorm bedrag op

Benefietdag voor Joey Snijders levert enorm bedrag op

De voor Joey Snijders georganiseerde benefietdag heeft ruim dertigduizend euro opgeleverd. Op 21 mei werden er op het sportpark van VVZA verschillende activiteiten georganiseerd om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de revalidatie en het herstel van Snijders. Die missie lijkt met de opbrengst van in totaal 31.862 euro geslaagd.

Opbrengst maakt vervolg revalidatie mogelijk

Op 21 mei was onder andere een benefietwedstrijd georganiseerd, waar oud-ploeggenoten en vrienden van Snijders aan meededen. Ook een aantal bekende namen uit de profvoetballerij namen belangeloos deel aan het potje voetbal. Naast het benefietduel werden er nog meer activiteiten georganiseerd, zoals een clinic van Gert Kruys, maar ook waren er optredens van verschillende zangers. Om de opbrengst van de benefietdag verder op te krikken vond er ook een loterij en een veiling plaats. Uiteindelijk heeft geresulteerd in een opbrengst van ruim dertig duizend euro.

Het opgehaalde bedrag wordt deels gebruikt voor het verdere herstel van Joey Snijders. Daarnaast gaat er ook een deel van het geld naar de Stichting Keep On Fighting N.A.H. Deze stichting zet zich in voor lotgenoten van Snijders met niet aangeboren hersenletsel. Snijders liep ruim anderhalf jaar geleden hersenletsel op, nadat hij achter het stuur onwel was geworden. Inmiddels heeft de 29-jarige Amersfoorter vorderingen gemaakt in zijn hersteltraject. Met de opbrengst van de benefietdag kan Snijders zijn revalidatie voortzetten.

 

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie