dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlClubsACVBen Wormmeester doet na 10-jaar stapje terug bij ACV

Ben Wormmeester doet na 10-jaar stapje terug bij ACV

Hij wilde eigenlijk al langer stoppen, maar nu is het definitief: Ben Wormmeester zal volgend seizoen na 10 seizoenen niet meer onder de lat staan bij de hoofdmacht van 3e Divisionist ACV uit Assen.

Dat nieuws maakte de Asservereniging deze week bekend op haar website. Ben Wormmeester was in deze periode lange tijd eerste doelman van ACV. Hij kende ook minder prettige tijden want twee ernstige knieblessures hielden hem ook lange tijd aan de kant. Corona is eigenlijk de reden dat hij tot dit besluit is gekomen. Wormmeester: “ We zijn nu al een poosje onderweg met Corona en als je dan niet kunt voetballen en veel thuis bent weet je wat vrijheid in je privé-situatie is en genieten van je gezin met twee kleine kinderen betekent. Om te verlengen moest ik steeds langer nadenken, maar nu heb ik dan toch eindelijk de knoop doorgehakt”.

Overigens stopt de doelman niet bij ACV; hij gaat spelen in een lager team.
Hoogtepunten in zijn voetbalcarrière?
“ De (helaas) verloren gegane beslissingswedstrijd in Rijssen tegen Spakenburg om een plaats in de 3e Divisie en het kampioenschap in de Hoofdklasse in 2017”.

Via FC Groningen(gespeeld tot en met A1), Veendam en 2 seizoen PKC’82 kwam Wormmeester uiteindelijk weer terug bij de club waar het allemaal begon: ACV. 

Herman van Diejen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD