woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieBelterman vertrekt naar Spakenburg en hoopt op betaald voetbal

Belterman vertrekt naar Spakenburg en hoopt op betaald voetbal

Spakenburg heeft Joey Belterman aan zich gebonden. De 22-jarige middenvelder stond afgelopen seizoen bij FC Den Bosch onder contract, maar kon niet rekenen op minuten in het eerste elftal. Via Spakenburg hoopt hij zich wederom in de kijker van een betaald voetbal organisatie te spelen.

Belterman gehaald voor het middenveld/strong>

Belterman komt het beste links op het middenveld uit de voeten. Daar speelde hij voornamelijk in zijn periode bij FC Den Bosch. Hij stond twee seizoenen onder contract bij de club uit Brabant en speelde 59 duels. Daarvoor verdiende hij zijn brood bij Heracles Almelo, dat hem weg had geplukt uit de jeugdopleiding van FC Twente. Voor Heracles Almelo kwam Belterman meerdere malen uit in de Eredivisie.

Spakenburg blij met komst Belterman

Voor Belterman is Spakenburg de ideale club om zijn ambitie om door te breken in het betaalde voetbal levend te houden. Daarnaast wil hij ook zijn studie afronden. Spakenburg biedt hem graag die mogelijkheden, meldt Jan van Diermen namens de technische commissie op de website van de club. “Joey is een geweldig enthousiaste jongen, die voorop zal gaan in de strijd. Hij is nog jong en daarom ook zeer gedreven. Joey wil natuurlijk graag de stap weer maken naar het betaalde voetbal en ziet daarom SV Spakenburg als een prachtige club om zijn ambitie waar te maken”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD