Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Belgische oefenmeester Vandenheede opvolger van De Nooijer bij Hoek

Belgische oefenmeester Vandenheede opvolger van De Nooijer bij Hoek

Hoek is er in geslaagd om een opvolger te vinden voor de recent ontslagen hoofdtrainer Dennis de Nooijer. Het eerste elftal van de club uit de Derde Divisie staat vanaf het nieuwe jaar onder leiding van Hugo Vandenheede en zijn assistent David Destorme, meldt PZC.

De Muijnck
Tegenover de voornoemde krant maakte Hoek-voorzitter Art van der Staal (foto) bekend dat er meerdere sollicitaties bij de club binnengekomen waren en dat men vervolgens met drie kandidaten contact gezocht had. Maandag werd volgens de berichtgeving onder andere gesproken met Jasper de Muijnck, de recent ontslagen trainer van Kozakken Boys. Met laatstgenoemde werd geen akkoord bereikt waarna de club snel doorschakelde naar Vandenheede en Destorme.  ,,Met David komt een oud-speler van de club terug. De afgelopen jaren hebben we meerdere keren contact met hem gehad. We zijn blij dat we er met hem ook een voor velen bekend gezicht  bij hebben”, aldus de voorzitter tegenover PZC.

Oude bekende
Vandenheede was eerder jarenlang werkzaam in België voor onder andere SK Eerneghem en KVV Coxyde. Laatstgenoemde club wist hij van de tweede provinciaal te brengen naar de Tweede klasse nationaal. Zijn nieuwe assistent Destorme is geen onbekende voor Hoek, hij kwam tussen 2004 en 2006 als voetballer uit voor de club.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag