maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieBelgisch bod op Go Ahead Eagles-verdediger Schenk

Belgisch bod op Go Ahead Eagles-verdediger Schenk

Go Ahead Eagles dreigt vlak voor de start van de competitie centrale verdediger Xandro Schenk kwijt te raken aan het Belgische Oud-Heverlee Leuven, meldt De Stentor.

Steunpilaar
,,Er is een bod gedaan, maar dat hebben wij afgewezen”, bevestigt technisch manager Dennis Bekking. Eagles stelt zich op het standpunt dat het Schenk niet wil laten gaan, omdat hij een steunpilaar is in de defensie. ,,We hebben dan ook niet de intentie om Xandro te laten gaan.” Evengoed lopen de onderhandelingen met de Belgische club nog.

Ketting of Siekman
Schenk is bezig aan zijn vijfde seizoen in de Adelaarshorst. De mandekker mist in ieder geval de seizoensopening vanwege een schorsing. Eagles hoopt de selectie nog wel te versterken met een verdediger, waarbij de keuze valt op ofwel Rick Ketting ofwel Tim Siekman. Beiden maakten vrijdag echter geen denderende indruk tijdens het met 1-5 verloren oefenduel tegen Almere City FC. Ook zou trainer Leon Vlemmings graag proefspeler Sander Thomas vastleggen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD