Volg ons

Eerste Divisie

Belgisch bod op Go Ahead Eagles-verdediger Schenk

Belgisch bod op Go Ahead Eagles-verdediger Schenk

Go Ahead Eagles dreigt vlak voor de start van de competitie centrale verdediger Xandro Schenk kwijt te raken aan het Belgische Oud-Heverlee Leuven, meldt De Stentor.

Steunpilaar
,,Er is een bod gedaan, maar dat hebben wij afgewezen”, bevestigt technisch manager Dennis Bekking. Eagles stelt zich op het standpunt dat het Schenk niet wil laten gaan, omdat hij een steunpilaar is in de defensie. ,,We hebben dan ook niet de intentie om Xandro te laten gaan.” Evengoed lopen de onderhandelingen met de Belgische club nog.

Ketting of Siekman
Schenk is bezig aan zijn vijfde seizoen in de Adelaarshorst. De mandekker mist in ieder geval de seizoensopening vanwege een schorsing. Eagles hoopt de selectie nog wel te versterken met een verdediger, waarbij de keuze valt op ofwel Rick Ketting ofwel Tim Siekman. Beiden maakten vrijdag echter geen denderende indruk tijdens het met 1-5 verloren oefenduel tegen Almere City FC. Ook zou trainer Leon Vlemmings graag proefspeler Sander Thomas vastleggen.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie