Volg ons
Kees Spaan Kozakken Boys

Tweede Divisie

Beleidsbepalers in TD: “Winterse transferperiode overbodig”

Beleidsbepalers in TD: “Winterse transferperiode overbodig”

Kozakken Boys en GVVV verwachten geen veranderingen in hun selecties tijdens de winter, waar met de invoering van de Tweede Divisie voor het eerst een transferperiode is gekomen. “Het budget is op, dus ik verwacht niet dat er iets verandert bij ons”, stelt Kees Spaan van de Werkendammers.

Alleen vermogende clubs kunnen repareren

“Sowieso had een winterse transferperiode van ons niet gehoeven”, stellen beide technisch verantwoordelijken tegenover TweedeDivisie.org. Rob de Boer van GVVV vult zijn collega Spaan aan: “Eigenlijk hebben alleen vermogende clubs die er slecht voorstaan in de winterstop er baat bij om nog iets te kunnen repareren. Wij zullen alleen iets doen als er iemand bij ons zou vertrekken, maar dat zie ik eigenlijk niet gebeuren.”

Rustig in Werkendam

In tegenstelling tot de Veenendaalers is het bij Kozakken Boys erg rustig op contractgebied. GVVV verlengde al met trainer John de Wolf en met het gros van de huidige selectiespelers. Vanuit Werkendam is het dus rustig met contractnieuws. Spaan: “Niet zo gek ook, want bij ons liggen tien spelers nog vast tot en met volgend seizoen.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie