zondag, 19 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieBeleidsbepalers in TD: "Winterse transferperiode overbodig"

Beleidsbepalers in TD: “Winterse transferperiode overbodig”

Kozakken Boys en GVVV verwachten geen veranderingen in hun selecties tijdens de winter, waar met de invoering van de Tweede Divisie voor het eerst een transferperiode is gekomen. “Het budget is op, dus ik verwacht niet dat er iets verandert bij ons”, stelt Kees Spaan van de Werkendammers.

Alleen vermogende clubs kunnen repareren

“Sowieso had een winterse transferperiode van ons niet gehoeven”, stellen beide technisch verantwoordelijken tegenover TweedeDivisie.org. Rob de Boer van GVVV vult zijn collega Spaan aan: “Eigenlijk hebben alleen vermogende clubs die er slecht voorstaan in de winterstop er baat bij om nog iets te kunnen repareren. Wij zullen alleen iets doen als er iemand bij ons zou vertrekken, maar dat zie ik eigenlijk niet gebeuren.”

Rustig in Werkendam

In tegenstelling tot de Veenendaalers is het bij Kozakken Boys erg rustig op contractgebied. GVVV verlengde al met trainer John de Wolf en met het gros van de huidige selectiespelers. Vanuit Werkendam is het dus rustig met contractnieuws. Spaan: “Niet zo gek ook, want bij ons liggen tien spelers nog vast tot en met volgend seizoen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD